TRENDING: NETIZEN MENGIDAM KEK LAPIS LEPAS TENGOK THREAD YUNA VS KEK LAPIS SARAWAK DI TWITTER

Images via Twitter @hafyziskidnosys

Hiburan kini bukan lagi terhad di kaca TV mahupun radio, di media sosial pun ada hiburan-hiburan yang tak kurang hebatnya! Baru-baru ini, netizen di laman Twitter dihiburkan pula dengan thread pelik lagi kreatif. Siapa sangka pengguna Twitter ini boleh jadi se-kreatif ini untuk menyamakan penyanyi kelahiran Malaysia, Yuna dengan Kek Lapis Sarawak! Jom tengok macam mana beliau samakan outfit yang digayakan oleh Yuna dengan pelbagai perisa Kek Lapis Sarawak. Terliur Waarna dibuatnya!

       

Images via Twitter @hafyziskidnosys

 

Ada juga yang menambah perisa Kek Lapis di thread tersebut!

Images via Twitter @hafyziskidnosys

 

Yuna pun ikut teruja melihat thread tersebut. Tuan punya thread dah buat Yuna mengidam, dan beliau pula akan beransur pulang dan meninggalkan Malaysia semula. So sad.

Image via Twitter @hafyziskidnosys

 

Thread tersebut juga telah membuatkan netizen mengidam teruk nak makan Kek Lapis Sarawak!

Image via Twitter @hafyziskidnosys

 

Kreatif kan pengguna-pengguna Twitter sekarang? Tak cukup terhibur tengok thread ni, kami pun terliur dan nak pergi cari Kek Lapis lepas ni!

Di kesempatan ini juga, Waarna nak ucapkan tahniah kepada Yuna atas kejayaan klip video single terbarunya Forevermore yang baru dikeluarkan di Youtube. Setakat ini, penonton klip video tersebut dah pun mencecah 1.2 juta! Kalau korang masih belum tengok, cepat-cepat tengok sekarang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *